SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

För föräldrar

Som förälder kan du vara aktiv i ditt barns träning oavsett tidigare orienteringserfarenhet eller ej. Alla är nybörjare inledningsvis och vi uppmuntrar att du är med och hjälper till att skugga ditt barn.

 

SAIK håller även vuxenkurser i orientering vilket vi starkt kan rekommendera för föräldrar utan tidigare orienteringserfarenhet så att ni kan vara aktiv i ert barns orienteringsutveckling.

 

Hjälp i verksamheten
I SAIK säljer vi inga lotter eller kakor och har också en ganska blygsam medlemsavgift. Vår ekonomi går till stor del runt tack vare ett antal årliga arrangemang. Vid dessa behöver vi alla medlemmar och föräldrars hjälp. Vi arrangerar 2018 en 3-dagars orienteringstävling och en trailtävling, Kåsjön Trail på hösten. Vi hjälper även till vid Göteborgsvarvet samt har ett antal mindre arrangemang. Förälder till aktiva barn behöver hjälpa till vid minst två av dessa arrangemang samt den årliga julgransförsäljningen i december. Din hjälpinsats anmäler du via hemsidan eller kontaktar någon av ungdomsledarna.

Det kan t.ex. röra sig om:

  • baka till ett av våra tävlingsarrangemang
  • vara stugvärd vid en av våra tisdagsträningar
  • sälja julgranar vid advent
  • hjälpa till i väskinlämningen vid Göteborgsvarvet
  • vara parkeringsvakt vid tävlingsarrangemang
 
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten