SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Ekonomi - hur du får utlägg och fakturor betalda

För att våra ekonomirutiner ska fungera måste vi alla följa vissa regler. För detaljer se vår allmänna Instruktion Ekonomiska_rutiner_SAIK.

Till stöd har vi en Kontoplan och en Projektlista (projektnummer för aktiviteter och individstöd). Våra vanligaste ärenden i korthet:

  • Ska du anmäla eller boka dig till en tävling ska den ibland betalas via faktura. Låt fakturan komma till din egen e-post. Är det bråttom betalar du själv och begär sedan ersättning för utlägg och bifogar fakturan. Är det mer än 14 dagar till sista betalningsdag kan du skicka den vidare till Fakturor@savedalensaik.se och klubben betalar direkt. Kontakta din sektionsordförande om du är tveksam om godkännande, tider eller annat.

  • Har du haft utlägg för resa eller inköp ska du i första hand kontakta den som är aktivitetsansvarig/projektledare eller aktivitetens ekonomiansvarige. Ni kommer överens om hur ersättningen regleras.
    Ska du begära ersättning för utlägg, använd alltid blanketten Rakning_utlagg-arvode  och bifoga  kvitton, samtliga filer i pdf eller jpg-format. Ange sektion, konto och aktuellt projekt på blanketten. Skicka sedan in den till Rakningar@savedalensaik.se .

  • De som köper från leverantör mot faktura ska be dem skicka fakturan som pdf till Fakturor@savedalensaik.se och ange som "vår referens": "projekt nr XXXX” eller ditt namn och sektion.

  • För hantering av arvoden, förskott, elitkonto mm se instruktionen eller prata med sektionsordförande/kassör.

  • Behöver du fakturera i samband med tävling använd gärna Track&Field eller Eventors resp bankgiron. Se Instruktion Ekonomiska_rutiner_SAIK för detaljer.
  • Behöver du fakturera medlemmar för lägerdeltagande, etc. kontakta kansliet för friidrott och kassör för övriga.
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten