Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Medlemsavgifter 2020

Avgifterna i Sävedalens AIK består av årsavgift till klubben och aktivitetsavgift till sektionen. Årsavgift betalas av alla, även av ledare, för försäkringsskydd, att få aktuell info, att vara registrerad på riksförbundsnivå mm.


Avgifterna faktureras i januari samt för Friidrottssektionen som har terminsavgift även i augusti.


Årsavgift 2020

  • 200 kr
  • 4 000 kr ständigt medlemsskap (du väljer själv om du vill vara ständig medlem, meddela om du väljer detta så vi kan uppdatera registren)
Aktivitetsavgifter 2020
Friidrott:
 Ålder 0-6 år 7-12 år 13-14 år 15-17 år Äldre
 Termin (½ år) 0 kr 500 kr 625kr 800 kr 1000 kr

Orientering:
 Ålder 0-8 år 9-17 år 18-20 år Seniorer Vuxna tävlande Vuxna ej tävlande
 Helår 0 kr 500 kr 400 kr 400 kr 400 kr 0 kr
Läs här vilka förmåner de olika kategorierna inom orientering har.

Skidor:
 Ålder 0-8 år 9-17 år Äldre
 Helår 0 kr 300 kr 300 kr
Hur avgifterna fungerar

Fakturor med årsavgift och aktivitetsavgifter skickas ut via mail. Saknar du mail-adress kommer ett fysiskt brev. Nya medlemmar ska få fakturan för betalning under andra månaden. Får du ingen faktura och inget välkomstbrev så kan vi ha missat i våra register, hör av dig!


Årsavgiften betalas av alla medlemmar i föreningen, utom de som har betalat för ständigt medlemskap. Aktivitetsavgiften varierar beroende på ålder och sektion (inte vilken träningsgrupp man tillhör), men betalas inte av stödjande medlem. Deltar man aktivt i flera sektioner betalar man aktivitetsavgift för varje sektion.


Utöver medlemsavgifterna ovan kan det tillkomma egenavgifter i samband med tävlingar, träningsläger mm. Sektionerna har varierande modeller för hur egenavgifter hanteras och subventioneras.


Avgifterna baseras på medlemsregistrets uppgifter. Det kan förstås vara så att vi kan ha fel data i medlemsregistret och att du därmed får fel debitering. Är din avgift felaktig måste du meddela sektionens medlemsansvariga, vi skickar då ut en ny faktura. Känner du dig osäker över debiteringen eller hur belopp räknas ut eller har du ändrat vilka sektioner du är aktiv inom, hör av dig!

Personuppgiftspolicy och medlemsansvariga
Klubbens hantering av personuppgifter kan du läsa om i vår personuppgiftspolicy här.

För justering av din adress, telefon etc. hör av dig till din sektions ansvarige:
 
Arrangemang
Sponsorer