SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
Välkommen till SAIK orientering!

Sävedalens AIK Orientering är en bredd- och elitklubb som bedriver en stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå.

 

Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du på hemsidan under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

Årsmötet i OL sektionen avklarat
2024-03-26 11:29

Hej

 

Om du inte var med på vårt årsmöte 5 mars så finns nu protokoll och alla handlingar i arkivet 

https://www.savedalensaik.se/dokument/?ID=174525 i foldern "Årsmöte OL 2024-03-05"

 

hälsar styrelsen

Fräscha upp din SAIK garderob
2024-03-22 12:52

Heino har på mångas begäran beställt snygga kepsar och mössor. Passa på inför vårens tävlingar och inte minst vårens stafetter att göra reklam för vår klubb!

 

Den 19/3 fanns de i kartonger i konferensrummet i klubbstugan

Skriv namn på listan och swisha (123 113 7629) och tala om vad du köpt.

 

Om du inte hittar dem vet säkert Heino hur du skall få tag på ditt exemplar!

Sprängningar för faunabron
2024-03-20 21:49

Nästa vecka (vecka 13) påbörjas sprängningsarbeten för faunabron som ska byggas över Landvettervägen. Arbetet kommer att pågå vardagar dagtid 9-15 i ca 3 veckor. Var uppmärksamma om ni rör er i riskzonerna på bilden.

 

Vid sprängning ljudsignaleras — — — — före och —————— efter sprängningen.

O-ringen Göteborg 2026 – vill du vara med och leda arbetet?
2024-01-28 19:05
Lokal organisation O-ringen

Våren 2023 skrev Göteborgsklubbarna kontrakt med O-ringen AB om att genomföra ett O-ringen i Göteborg 2026. Därefter startade arbetet och under våren-24 kommer en projektledare börja sin anställning och därefter behöver en ledningsgrupp bemannas som skall stötta projektledaren. Det finns sju olika ansvarsområden att tillsätta enligt ovan bild. Om du tycker det skulle vara roligt att bidra i något av områdena eller har frågor om vad de omfattar kontakta då Katrin Skepp som är Sävedalens AIKs representant i Föreningsrådet för O-ringen Göteborg. Respektive klubb samlar in intresserade personer för vidare förmedling till projektledaren och Föreningsråd.

 

Ledningsgrupppen behöver vara bemannad innan Oskarshamn 2024 för besök samt ha en spridning på ålder och kön. Tidsåtgången motsvarar en liknande position i den egna klubben med en ökning under sommaren 2026.

 

Vill du veta mer om vad som händer inom O-ringen 2026? kom då till årsmötet i SAIK-stugan 5 mars 19:30.

 

Kontaktuppgifter Katrin: 0739-024482, katrin@skepp.nu

 

 

Vill du vara med och arrangera SAIKs första KM i inomhusorientering?
2024-01-03 12:38

Den nya tävlingsgrenen Indoor växer snabbt och vi i SAIK behöver skaffa oss erfarenheter av att arrangera inomhustävlingar. Vi tänkte börja med att arrangera en klubbtävling (KM) någon gång under vintern och för det behöver vi bilda en grupp som tillsammans planerar och genomför ett enklare arrangemang med stöd och samverkan av arrangemangskommittén.

 

Har du sprungit indoor och/eller gillar klurigheter så hör av dig till Johan Wedlin snarast. Gruppen behöver nog vara 4-6 personer.

Bli medlem
Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten