SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
Välkommen till SAIK orientering!

Sävedalens AIK Orientering är en bredd- och elitklubb som bedriver en stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå.

 

Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du på hemsidan under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

10mila 2024 Nynäshamn
2024-05-07 20:44
SAIKs ungdomslag, tre damlag och tre herrlag från 10mila 2024.

Årets upplaga av 10mila gick av stapeln i helgen i skogarna utanför Nynäshamn, på samma arena som 2018. Upplägget för årets tävling var helt nytt och skapade nya förutsättningar gällande taktiken vid uttagning av lag för herrar och damer samt för projektledare i planering av boende och resa. I Ungdomsstafetten var det i år ett tydligare fokus på banor och svårighetsgrader anpassade för DH–14 samt start senare på eftermiddagen. Herrarna startade på lördagen kl 17:30 med tre dagsträckor för att sedan göra ett uppehåll fram till 23:30 då långa natten-löparna gick ut i jaktstart efter ställningen från de tre inledande sträckorna. Damerna startade lördag 21:30 med två nattsträckor för att sedan göra ett uppehåll fram till kl 07:00 söndag morgon då långa dagen-löparna gick ut i jaktstart utifrån nattsträckornas resultat. SAIK ställde upp med ett ungdomslag, tre herrlag och tre damlag. Så här skriver respektive ledare om lagens insatser och upplevelser under 10miladygnet:

Årsmötet i OL sektionen avklarat
2024-03-26 11:29

Hej

 

Om du inte var med på vårt årsmöte 5 mars så finns nu protokoll och alla handlingar i arkivet 

https://www.savedalensaik.se/dokument/?ID=174525 i foldern "Årsmöte OL 2024-03-05"

 

hälsar styrelsen

Fräscha upp din SAIK garderob
2024-03-22 12:52

Heino har på mångas begäran beställt snygga kepsar och mössor. Passa på inför vårens tävlingar och inte minst vårens stafetter att göra reklam för vår klubb!

 

Den 19/3 fanns de i kartonger i konferensrummet i klubbstugan

Skriv namn på listan och swisha (123 113 7629) och tala om vad du köpt.

 

Om du inte hittar dem vet säkert Heino hur du skall få tag på ditt exemplar!

Sprängningar för faunabron
2024-03-20 21:49

Nästa vecka (vecka 13) påbörjas sprängningsarbeten för faunabron som ska byggas över Landvettervägen. Arbetet kommer att pågå vardagar dagtid 9-15 i ca 3 veckor. Var uppmärksamma om ni rör er i riskzonerna på bilden.

 

Vid sprängning ljudsignaleras — — — — före och —————— efter sprängningen.

O-ringen Göteborg 2026 – vill du vara med och leda arbetet?
2024-01-28 19:05
Lokal organisation O-ringen

Våren 2023 skrev Göteborgsklubbarna kontrakt med O-ringen AB om att genomföra ett O-ringen i Göteborg 2026. Därefter startade arbetet och under våren-24 kommer en projektledare börja sin anställning och därefter behöver en ledningsgrupp bemannas som skall stötta projektledaren. Det finns sju olika ansvarsområden att tillsätta enligt ovan bild. Om du tycker det skulle vara roligt att bidra i något av områdena eller har frågor om vad de omfattar kontakta då Katrin Skepp som är Sävedalens AIKs representant i Föreningsrådet för O-ringen Göteborg. Respektive klubb samlar in intresserade personer för vidare förmedling till projektledaren och Föreningsråd.

 

Ledningsgrupppen behöver vara bemannad innan Oskarshamn 2024 för besök samt ha en spridning på ålder och kön. Tidsåtgången motsvarar en liknande position i den egna klubben med en ökning under sommaren 2026.

 

Vill du veta mer om vad som händer inom O-ringen 2026? kom då till årsmötet i SAIK-stugan 5 mars 19:30.

 

Kontaktuppgifter Katrin: 0739-024482, katrin@skepp.nu

 

 

Bli medlem
Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten