SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering i Göteborgs bästa träningsmiljö

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
Välkommen till SAIK orientering!

Sävedalens AIK eller SAIK som vi oftast säger är en bredd- och elitklubb som bedriver stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå. Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

 

För att orientera dig på vår hemsida, se avsnittet om hemsidan under Om orienteringssektionen.

 

SAIKS Infoblad:

https://www.savedalensaik.se/docs/743/18391/SAIK%20Infoblad%20220910.pptx

Silvastipendiet Care More 2023 går till Therese Wikström
2023-12-07 09:30
Bild: Johan Trygg

Silvastipendiet Care More 2023 går till Therese Wikström i Sävedalens AIK. Therese har med stort hjärta och medmänsklighet hjälpt klubbens ukrainska löpare att bygga upp sina nya liv i Sverige genom att samla in pengar, öppna upp sitt och klubbkompisarnas hem, hjälpa löparna att söka jobb och bostad och stötta i kontakten med myndigheter.

 

Läs mer på Svenska Orienteringsförbundets sida

 

Stort grattis och mycket välförtjänt Therese!

Skinkloppet och Marsipangrisloppet avgjort
2023-12-03 19:01
Prispallen i Skinkloppet med tvåan Arvid Skepp, segraren Filippa Spånér och trean Henrik Nordholm.

Söndag 3 december avgjordes årets Skinklopp och Marsipangrislopp i strålande vinterväder. Som vanligt gällde det att gissa sin tid på en bana med diverse klurigheter. I år underlättade det om man hade koll på vad som hänt i klubben under året. 

Marsipangrisloppet blev en kamp mellan syskonen Widén där Selma drog det längsta strået och kammade hem Marsipangrisen. Selma var bara 40 sekunder ifrån sin gissade tid och var med det 14 sekunder bättre än broder Bernard.

I Skinkloppet blev det också en jämn kamp där Filippa Spånér var bäst på att uppskatta sin hastighet och endast var 2 minuter och 18 sekunder ifrån. Med det var hon ungefär en minut bättre än tvåan Arvid Skepp och ytterligare en minut före trean Henrik Nordholm. Nu ser vi fram emot vad Filippa och Arvid kan hitta på till nästa år!

Julgransförsäljning 2023
2023-12-02 09:52

Köp din julgran från Sävedalens AIK!

 

Vi säljer på fyra platser: vid Vallhamra Idrottsplats, vid ICA Prima, vid Coop i Öjersjö och på Kyrktorget vid Partille kyrka. Aktuella försäljningstider ser du här ovan, klicka på resp. bild.

Enjoyguiden 2024
2023-11-27 15:58

Nu finns Enjoyguiden 2024 att köpa!

 

Kontakta Maud Andersson om du vill hitta fina erbjudanden och samtidigt stötta SAIK.

Hittaut 2024
2023-11-25 17:30
Planeringen inför Hittaut 2024 har påbörjats. Kommunen är en viktig samarbetspartner och det är kommunen som genom ekonomiskt stöd gör att vi kan genomföra arrangemanget. Hittaut är även en viktig inkomstkälla för oss. Utöver kommunen försöker vi framför allt att sälja annonsplatser på karta och web. Vi har ett antal trogna annonsörer, men dessa behöver bli fler. Om du har en arbetsplats, känner en granne med företag eller liknande som du tror kan vara intresserad av att sponsra Hittaut så diskutera gärna med dem utifrån informationen nedan eller ta kontakt med mig om du vill ha mer information att delge. Är också bra att ta med sig ett ex av papperskartan, så ser man hur det fungerar. Priserna nedan är diskussionsunderlag och det går även att tänka sig andra varianter.
För t ex 10 000 kr får man:
  • Annons på papperskartan i format 90x40 mm. Ni kan själva utforma annonsen och förutom logga t ex lägga till en kort text/länk till lokal hemsida.
  • Loggan publicerad i appen och på SAIKs hemsida
  • Vi kan placera en checkpoint/kontroll i anslutning till er butik och lägga en kort informationstext om detta med länk till projektet i appen
  • Skulle ni vilja hyra vår klubbstuga, ha en introduktionsdag med Hittaut för personal etc så står vi gärna till tjänst!
För t ex 5000 kr får man:
  • Annons på papperskartan i format 60x40 mm. Ni kan själva utforma annonsen och förutom logga t ex lägga till en kort text/länk till lokal hemsida.
  • Loggan publicerad i appen och på SAIKs hemsida
Bli medlem
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
För medlemmar
Arrangemang
Poängpromenader
Hitta ut
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten