SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
Välkommen till SAIK orientering!

Sävedalens AIK Orientering är en bredd- och elitklubb som bedriver en stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå.

 

Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du på hemsidan under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

SI-pinnar sökes!
2024-06-12 16:27

Har du kanske en gammal SI-pinne som ligger i någon låda och inte används längre? 

Ungdomskommittén tar gärna emot dessa för utlåning på träningar och tävlingar till våra nya ungdomar som är ganska många till antalet just nu! 

 

Skänk så här:

  • Är du i stugan ofta? Vi ställer en burk i konferensrummet märkt med "SI-pinnar Ungdom" där det bara är att lägga sin gamla.
  • Annars kontakta Maria Gustafsson på mariagustafsson85@gmail.com så synkar vi upphämtning.

 

Mvh Maria Gustafsson

10mila 2024 Nynäshamn
2024-05-07 20:44
SAIKs ungdomslag, tre damlag och tre herrlag från 10mila 2024.

Årets upplaga av 10mila gick av stapeln i helgen i skogarna utanför Nynäshamn, på samma arena som 2018. Upplägget för årets tävling var helt nytt och skapade nya förutsättningar gällande taktiken vid uttagning av lag för herrar och damer samt för projektledare i planering av boende och resa. I Ungdomsstafetten var det i år ett tydligare fokus på banor och svårighetsgrader anpassade för DH–14 samt start senare på eftermiddagen. Herrarna startade på lördagen kl 17:30 med tre dagsträckor för att sedan göra ett uppehåll fram till 23:30 då långa natten-löparna gick ut i jaktstart efter ställningen från de tre inledande sträckorna. Damerna startade lördag 21:30 med två nattsträckor för att sedan göra ett uppehåll fram till kl 07:00 söndag morgon då långa dagen-löparna gick ut i jaktstart utifrån nattsträckornas resultat. SAIK ställde upp med ett ungdomslag, tre herrlag och tre damlag. Så här skriver respektive ledare om lagens insatser och upplevelser under 10miladygnet:

Årsmötet i OL sektionen avklarat
2024-03-26 11:29

Hej

 

Om du inte var med på vårt årsmöte 5 mars så finns nu protokoll och alla handlingar i arkivet 

https://www.savedalensaik.se/dokument/?ID=174525 i foldern "Årsmöte OL 2024-03-05"

 

hälsar styrelsen

Fräscha upp din SAIK garderob
2024-03-22 12:52

Heino har på mångas begäran beställt snygga kepsar och mössor. Passa på inför vårens tävlingar och inte minst vårens stafetter att göra reklam för vår klubb!

 

Den 19/3 fanns de i kartonger i konferensrummet i klubbstugan

Skriv namn på listan och swisha (123 113 7629) och tala om vad du köpt.

 

Om du inte hittar dem vet säkert Heino hur du skall få tag på ditt exemplar!

Vill du vara med och arrangera SAIKs första KM i inomhusorientering?
2024-01-03 12:38

Den nya tävlingsgrenen Indoor växer snabbt och vi i SAIK behöver skaffa oss erfarenheter av att arrangera inomhustävlingar. Vi tänkte börja med att arrangera en klubbtävling (KM) någon gång under vintern och för det behöver vi bilda en grupp som tillsammans planerar och genomför ett enklare arrangemang med stöd och samverkan av arrangemangskommittén.

 

Har du sprungit indoor och/eller gillar klurigheter så hör av dig till Johan Wedlin snarast. Gruppen behöver nog vara 4-6 personer.

Bli medlem
Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten