SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering i Göteborgs bästa träningsmiljö

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
Välkommen till SAIK orientering!

Sävedalens AIK eller SAIK som vi oftast säger är en bredd- och elitklubb som bedriver stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå. Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

 

För att orientera dig på vår hemsida, se avsnittet om hemsidan under Om orienteringssektionen.

 

SAIKS Infoblad:

https://www.savedalensaik.se/docs/743/18391/SAIK%20Infoblad%20220910.pptx

10mila 2023
2023-05-23 09:32
10mila 2023
Helgen i Skellefteå inleddes med damstafetten där vårt förstalag sprang riktigt fint rakt igenom och placerade sig en plats bättre än i fjol! Detta med två juniorer i laget som fick känna på hur det är att gå ut i draget, viktig erfarenhet för framtidens stafetter. Andralaget visade också upp riktigt stabil orientering och gjorde jobbet hela vägen på alla sträckor, de sprang jämnt med förra årets resultat! Tredjelaget på damsidan blev ett kombinationslag med OK Orion och där var det riktig kämpaglöd rakt igenom.
På herrsidan fick förstalaget en riktigt tråkig start då Emil knuffades omkull i kaoset som blev i starten vilket gav krossad lampa och kompass samt fyra knäckta revben. Men han kämpade sig runt och sen gav grabbarna allt de kunde för att till sist sluta på plats 47. Andralaget gjorde jobbet från start och visade på storform allihop vilket slutade på placering 70 vilket var dryga 30 platser upp från förra året och näst bästa placering för andralaget genom tiderna!
Nu är vi taggade på Jukola och Venla om en månad! Saik e klubben!!
U P P R O P : Hej alla orienterare med kul kalasidéer!
2023-05-15 22:28

Den 14 oktober kommer vi att fira att SAIK fyller 90 år!

 

Jessica Ahlborg i friidrottssektionen kommer att hålla i planeringen och behöver nu hjälp av representanter från sektionerna.

Har du lust att vara med i planeringsgruppen som representant från OL sektionen?

Detta tror vi kan vara ett väldigt roligt uppdrag och tänk på att  det kommer att dröja 10 år tills nästa jubileum!

Om du kan tänka dig att ställa upp eller har frågor om detta uppdrag - Skicka ett mail till OL styrelsen
styrelsen@saik.o.se

 
Hälsar styrelsen gm Björn
Fler funktionärer sökes till lördag 13:e
2023-05-07 09:19
Anmäl dig NU som funktionär till Göteborgsvarvet! Vi saknar fortfarande ca 20 personer. Använd länken funktionärsanmälan på hemsidan. Årets bästa träningspass.
Välj gärna em passet, kan du bara fm eller kortare tid är detta också välkommet. Pass lördag 13/5, fm 8.30 - 16.00 eller em 12.30 - 20.00.
Årets mintgröna jacka kan hämtas ut i SAIKstugan vid tisdagsträningen 9 maj efter 19.00. Finns sen hos mig och på lördagen på Dalen under tävlingen.
Anmäl dig som funktionär vid Göteborgsvarvet, Vårserien och Sävedalsdubbeln
2023-04-29
Många av er har fyllt i intresseanmälan i klubbenkäten, tack för det! Men vi saknar fortfarande funktionärer till olika områden och din medverkan är viktig för våra arrangemang och för klubbens ekonomi.

Nu behöver vi besätta pass/funktioner till Göteborgsvarvet lördag 13 maj, Vårserien tisdag 6 juni och Sävedalsdubbeln lördag 10 juni. Anmäl dig via  funktionärsanmälan på hemsidan eller genom att skicka epost till funktionar@saik.o.se.
 
Så här anmäler du dig via SportAdmin
Nu har Göteborgsvarvsjackan kommit
2023-04-25 19:56

Anmäl dig som funktionär till varvet nu! Använd länken Funktionärsanmälan, här kan man även anmäla till vårens alla funktionärsinsatser.

 

Hur du gör framgår här https://www.savedalensaik.se/docs/743/18391/Funktion%C3%A4rsanm%C3%A4lan_How2_2023-04-26.pdf

 

Välj pass, tidigt 8.30 - 16.00 eller sent 12.30 - 20.00.

Årets mintgröna jacka kan hämtas ut i SAIKstugan vid tisdagsträningen 2 maj efter 19.00. Den kommer också att finnas hos mig och på Dalen under Varvet-tävlingen.

Bli medlem
Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
För medlemmar
Våra arrangemang
Poängpromenader
Hitta ut
Våra partners
Stötta SAIK
Enjoyguiden