SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering i Göteborgs bästa träningsmiljö

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
Välkommen till SAIK orientering!

Sävedalens AIK eller SAIK som vi oftast säger är en bredd- och elitklubb som bedriver stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå. Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

 

För att orientera dig på vår hemsida, se avsnittet om hemsidan under Om orienteringssektionen.

 

SAIKS Infoblad:

https://www.savedalensaik.se/docs/743/18391/SAIK%20Infoblad%20220910.pptx

Hjälp till att fräsha upp SAIKstugan!
2023-09-15 09:17
Arbetsdag i SAIKstugan 23 september klockan 10:00 till cirka 15:00.
I första hand gäller målning av fasad. Viss målningserfarenhet önskvärt.
Övriga arbetsuppgifter bland annat städning i källare, röjning runt stugan och allmän städning inne i stugan.
Anmälan via Eventor senast tisdag 19 september.
Klubben bjuder på fika, korv mm
Välkomna!
 
DU behövs!!!
Klubbträning för Alla!
2023-09-12 11:43
Från och med nu till och med 31 oktober erbjuds alla som vill möjlighet att springa orientering på tisdagskvällar kl 18. Det är ungdomstränarna som delar med sig av sina träningsbanor, Orange 3,5 km och Violett 4,5-5 km. 
 
Du anmäler dig (för att få en karta) via länkar i kalendern (se bild) Eller direkt i Eventor via denna länk
 
Passa på att utnyttja dessa tillfällen!

2023-09-12     Riddarsten, Lerum

2023-09-19     Bertilssons, Mölnlycke

2023-09-26     SAIK-stugan, Åstebo (25mannaträning)

2023-10-03     SAIK-stugan, Åstebo

2023-10-10     Skatås Motionscentral

2023-10-17     Härlanda tjärn, Göteborg

2023-10-24     SAIK-stugan, Åstebo

2023-10-31     SAIK-stugan, Åstebo

 
Hälsar
Styrelsen och ungdomstränarna
Lyckad klubbstafett SAIK-Sever 🇺🇦
2023-08-04 12:09
Ladda album (+11 bilder) >>

 

Totalt 8st 3-mannalag bestående av 25 SAIKare och 12 löpare från den ukrainska klubben Sever kämpade om segern i gårdagens stafett kring klubbstugan. Banorna var något tuffare än vad banläggaren hade räknat med så det tog det segrande laget en timme att avverka de ca 8,5 kilometrarna. Vi kunde även bevittna en del bommande vid arenapasseringen precis utanför klubbstugan.

 

Tävlingen inleddes med ett teoretiskt moment med ukrainskt/svenskt tema för att samla ihop bonussekunder. Vi lärde oss bl a att Ukrainas 3 största städer alla är större än Stockholm och det visade sig att inte alla kände till att Sverige förlorade mot Ukraina med 2-1 i fotbolls-EM 2012…

 

Segrade gjorde Team Odessa som sprängde startfältet redan på första sträckan genom den evigt formtoppade Martin Petersson. Eller var det för att han ficka springa med en äldre kompis (Frippe som gjorde ett oannonserat gästspel) som det gick så bra? Andra sträckans löpare Faddei Matin förvaltade ledningen och kunde skicka ut en taggad Arvid på sista sträckan som såg till att det blev en komfortabel seger med ca 3,5 minuters marginal till tvåorna, lag Treor, med Kristina Pashchenko, Carl Josefsson och Jonas Palm i laget. Sista pallplatsen kneps, efter en stark upphämtning på sista sträckan, av lag Forest Monsters med Amilia, Volodomyr Peterenko och Nazarii Danyliuk.

 

Kvällen avslutades med grill och pastasallad mm och prisutdelning förrättades högtidligt.

Kul att så många SAIK-löpare ställde upp och förgyllde vistelsen för våra gäster och ett extra stort tack till Ola, Katrin, Magnus, Johan som fixade med tävlingsadministration och mat.

Ikväll drar hela ukrainagänget till vistelsens huvudpunkt, Ungdomens Tiomila där Sever blir det första ukrainska laget i tävlingens historia!

 

De har förberett sig med teknikträning, både dag och natt, i Partilleskogarna de senaste dagarna och efter U-10mila blir det något träningspass till, övernattning i Sävedalen och hemfärd på söndag.

 

 

 

 

Avisering av vårens egenavgifter påbörjad
2023-07-18 21:18

Hej

 

Som flera av er redan har märkt så har jag börjat skicka ut avier/fakturor för egenavgifter för vårens tävlingar.

 

Många av er kommer att få flera fakturor - en för "vanliga" tävlingar och en eller flera för läger, projekt och stafetter som ni har deltagit i. Ta gärna en titt i era "spamboxar" så ni inte missar någon.

 

Utskicken sker lite i etapper allt eftersom jag orkar med, det är ju inte bara att "trycka på en knapp"…

 

Ha det gott i sommar

Björn

Sommarbanor
2023-06-28 00:40

Nu finns det totalt 9 stycken banor vid Maderna, Björnåsberget resp. Björnkullarna att springa under sommaren. Svårighet: orange, violett och svart. Uthängda med blå snitsel nu, under 24/7-3/9 med skärm. (Mer info i PM.)

Kartor finns i mappen Veckans bana 2023 under För medlemmar > Dokument. Lösenordet är samma som tidigare, har du inte det maila bredd@saik.o.se!

Tack till Ola Skepp som fixat banorna!

Bli medlem
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sävedalens AIK, 13/09 22:46 
Sävedalens AIK, 18/08 22:46 
Sävedalens AIK, 19/04 16:15 
 
För medlemmar
Arrangemang
Poängpromenader
Hitta ut
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Enjoyguiden