SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Bli medlem i Sävedalens AIK
Bli medlem
 
Orientering
Silvastipendiet Care More 2023 går till Therese Wikström
2023-12-07 09:30, Orientering
Bild: Johan Trygg

Silvastipendiet Care More 2023 går till Therese Wikström i Sävedalens AIK. Therese har med stort hjärta och medmänsklighet hjälpt klubbens ukrainska löpare att bygga upp sina nya liv i Sverige genom att samla in pengar, öppna upp sitt och klubbkompisarnas hem, hjälpa löparna att söka jobb och bostad och stötta i kontakten med myndigheter.

 

Läs mer på Svenska Orienteringsförbundets sida

 

Stort grattis och mycket välförtjänt Therese!

Orientering
Julgransförsäljning 2023
2023-12-02 09:52, Orientering

Köp din julgran från Sävedalens AIK!

 

Vi säljer på fyra platser: vid Vallhamra Idrottsplats, vid ICA Prima, vid Coop i Öjersjö och på Kyrktorget vid Partille kyrka. Aktuella försäljningstider ser du här ovan, klicka på resp. bild.

Orientering
Enjoyguiden 2024
2023-11-27 15:58, Orientering

Nu finns Enjoyguiden 2024 att köpa!

 

Kontakta Maud Andersson om du vill hitta fina erbjudanden och samtidigt stötta SAIK.

Cecilia Hallin fick ta emot sitt Stipendium
2023-04-19 16:15

Cecilia Hallin, tränare i friidrottssektionen beviljades ett stipendium, ur Stina Zachrissons fond, som skulle delats ut på huvudföreningens årsmöte den 20 mars. Cecilia var inte på plats på årsmötet, men vi hittade henne i måndags, förstås i träningshallen på Vallhamra Sportcenter.
Ordförande Eva Carlsson överlämnade ett mycket välförtjänt stipendium med 8 000 kr Motiveringen lyder:
Med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla sig själv och andra har hon gått från föräldratränare till en välmeriterad tränare med stor teknisk kompetens. Cecilia har skapat en inspirerande miljö och en inkluderande sammanhållning där individen syns och tillåts att utvecklas i sin egen takt med elitsatsning som mål. Cecilia tillbringar många av veckans kvällar på Vallhamra i friidrottens tjänst. 

Nu har huvudföreningen haft Årsmöte!
2023-03-21 16:13
Stipendiaterna fr v Tommy Jonsson, Matti Bränholm, Andreas Dehre och Dan Kuylenstierna

Årsmötet i hölls i SAIK-stugan, Kåsjön den 20 mars
Mötesordförande Lars Stålheim lotsade 21 röstberättigade genom dagordningen. Diskussioner under mötet gav tankar och synpunkter att ta med till kommande verksamhetsår. En särskild punkt i verksamhetsplanen fanns med i år och det är att fira att Sävedalens AIK fyller 90 år! Det är en ansenlig tid för en förening och vi kommer att fira den 30 september, i samband med Sävedalsloppet. Vi uppmärksammar våra 90 år under hela år 2023. Årsmötet avslutades med att fira SAIK:s 90 år som förening med en extra god tårta och kaffe. Tack till alla närvarande!

Stipendier från Stina Zachrissons
minnesfond delades ut till:

Matti Bränholm och Andreas Dehre, ledare i friidrottssektionen som utvecklat barn- och ungdomsidrotten på ett utmärkt sätt, både fysiskt med framgångar i ungdomsmästerskap och socialt för att skapa trivsel och god stämning i grupperna
Dan Kuylenstierna, Tommy Jonsson och Peter Lekberg (Peter var inte närvarande på mötet), alla tre har varit ledare länge i skidsektionen och de gör ett mycket bra arbete år efter år.
Cecilia Hallin, en inkluderande och stimulerande tränare i friidrottssektionen som tillbringar många timmar i träningshallen. Aktiva tillåts att utvecklas i sin egen takt med elitsatsning som mål. (Cecilia var inte närvarande på mötet).

En överraskad Bengt Johansson tilldelades en särskild utmärkelse som hedersordförande efter att tidigare varit ordförande i Sävedalens AIK i 50 år och synnerligen aktiv med oräkneliga uppdrag i klubben. Sittande ordförande Eva Carlsson överlämnade ett diplom samt blommor och sa några väl valda ord om Bengt och alla hans gärningar genom åren.

Val av ledamöter och revisorer
Ordförande 1 år övriga 2 år
Ordförande Eva Carlsson, Kassör Christian Dansund                     
Sekreterare, Ansa Bucht, Ledamot Bengt Johansson                        
Ledamot Hans Carlstedt                                    
Sektionsrepresentanter 1 år
Ledamot, Marie Ekberg, Friidrott

Ledamot Henrik Nordholm, Orientering
Ledamot Tommy Jonsson, Skidor
Revisorer 1 år        
Magnus Rehn och Lars-Göran Axmalm                
Revisorssuppleanter 1 år    
Lennart Claesson och Kjell Bengtsson.                          

Bli medlem
Nyheter från vår verksamhet
Orientering, 02/12 09:52 
Orientering, 27/11 15:58 
Orientering, 25/11 17:30 
Orientering, 15/10 20:16 
 
För medlemmar
Arrangemang
Poängpromenader
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten