Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Faktura för medlemsavgiften nu utskickad
2020-01-22 21:52
Dags att betala årsfakturan. Det är idag bara nio personer som fått fakturan i pappersform (bilden är nästan historia). Över 1000 utskick har skett med e-mail, saknar du din kanske den har fastnat i ett spam-filter.
Sök stipendium ur Stinas Minnesfond nu!
2020-01-05 13:31
Det är dags att ansöka om stipendier från Stinas Zachrissons Minnesfond. Ett eller flera stipendier på upp till 50.000 kr (preliminärt) kommer att delas ut.
God fortsättning på Julen
2019-12-27 22:54
Oavsett om ni planerar ett läger, kör extra hårt med teknikpassen eller helt har släppt idrotten över jul och nyår, visst är det skönt med ett avbrott från vardagens lunk. Jag kan se att vi är en klubb som numera har aktiviteter under hela året. När friidrotten kör säsongsavslut med inomhus på Vallhamra har redan skidorna flyttat in på Skidome. Är det inte en tävling en vecka blir det förstås träning och förberedelse till kommande tävling eller till klubbens egna arrangemang. Själv sitter jag med kartarbete inom orienteringen.


Under året har Partille kommun på sin Idrottsgala uppmärksammat SM-gulden som Andreas Kramer (800 m) och Linn Söderholm (3000 m hinder) plockat. Vi gör bra resultat inom alla sektioner även om inte alla är SM-guld. Fler resultat får ni läsa i respektive sektions berättelse och i den verksamhetsberättelse som kommer till årsmötet i mars.


Är det något vi alla kan vara stolta över är det klubbens gemenskap mellan medlemmarna. Utan det stöd som ni alla ger varandra på tävlingar och träningar skulle inte klubben fungera så bra som den gör. Den insatsen som alla våra ledare och föreningsaktiva gör är särskilt värdefull. Ni driver på och får oss andra att bli lite bättre för varje gång, tack för det! Alla kan vara funktionärer på något av våra arrangemang, här visar vi upp vår sport, ger andra idrottare möjlighet att tävla och drar in lite pengar till klubben. Även att sälja julgranar eller vara med som funktionär på Göteborgsvarvet är viktigt för klubbens gemenskap och ekonomi.


Fortsatt god helg och ett Gott Nytt 2020
önskar
Lars Stålheim
ordförande Sävedalens AIK
PS. Årets pepparkakshus blev Notre Dame, min hobby.

OL-Ungdom
Fenomenalt USM av Gunnar!
2019-09-15 20:48, OL-Ungdom
Medalj på alla distanserna 3:a (sprint), 2:a (lång) och 1:a (stafett)
I helgen har ungdoms-SM avgjorts i Oskarshamn och det blev en lyckad helg för SAIKs Gunnar Fovaeus. Han tog brons i sprint på fredagen och följde upp med ett silver på långdistansen dagen efter. Helgen avslutade med ett guld på stafetten, där han representerade Göteborg. 

Vi är otroligt imponerade av Gunnars framfart på USM och siktar på att återkomma med en intervju senare i veckan. 

SAIK hade ett helt gäng ungdomar med i helgen. Bra kämpat av Elvira, Filippa, Matilda, Simon, Anton och Casper!
Faktura eller utlägg, så här gör du
2019-06-02 20:07
Vi kan alla få ett utlägg som ska ersättas av SAIK eller göra en tävlingsanmälan, bokning eller annan beställning som genererar en faktura. Snabbast är att följa våra instruktioner då kommer pengarna fram inom 3-5 dagar och alltid inom två veckor.

För några vanliga fall gör så här:
  • Vid anmälan eller bokning mot faktura som SAIK ska betala beställ med referens "projekt nr XX" eller sektion & ditt namn och mottagare till Sävedalens AIK, Hultv2, 43364 Sävedalen. När du har fått fakturan på din e-post skickar du den vidare till fakturor@savedalensaik.se. Har du extremt bråttom är det bättre att du betalar denna själv och begär ersättning för utlägg.
  • Har du haft utlägg för en aktivitet gå då i första hand till projektledare eller ekonomiansvarig för aktiviteten. Tillsammans kommer ni överens om hur ersättningen ska justeras.
  • Har du utlägg begär du ersättning genom att fylla i försättsbladet och bifoga ev kvitton. Ange kontonummer, kostnadsställe och projektnummer. Skicka in som pdf-fil (kvitton går även som jpg-format) till rakningar@savedalensaik.se.
  • Förskott, arvode, fakturering eller annat står i vår instruktion.
  • Projektnummerlista,
Flertalet instruktioner uppdaterades i april 2019. Se till att du använder senaste.

mvh
Lars Stålheim
Klubbordförande
Årsmöte må 18 mars 18.30 i Kåsjöstugan
2019-03-04 15:37
Välkommen till årsmötet i klubben.
Förutom de vanliga föreningspunkterna kommer vi att dela ut stipendier till 3 medlemmar.
Nyheter från vår verksamhet
Orienteringssektionen, 12/02 22:19 
Orienteringssektionen, 05/02 00:20 
Orienteringssektionen, 31/01 21:17 
Orienteringssektionen, 31/01 14:33 
Orienteringssektionen, 28/01 11:31 
Orienteringssektionen, 26/01 18:38 
 
Sponsorer