SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

Välkommen till SAIKs Elit, Junior, Senior-verksamhet!
Foto: Wojciech Wiktor
 

Sävedalens AIK är inne i en spännande fas där vi har ett stort gäng juniorer och seniorer med ambition att nå eliten. Vår målsättning är att klubbens stafettlag skall kunna slåss i toppen, såväl dam- som herrlag, samt att individuella löpare skall kunna satsa mot världseliten. 

 

Elitverksamheten bygger på att vi erbjuder en strukturerad, stimulerande och positiv träningsmiljö som gör det möjligt att utvecklas till en topplöpare i Sverige. Vi erbjuder Göteborgs bästa träningsmiljö och vi arrangerar träningar både inom klubben och tillsammans med övriga göteborgsklubbar och Göterbogs OF.

 

Klubben arrangerar resor till alla värdetävlingar och stora stafetter och ser till att det finns ledare och organisation kring dessa som bäddar för bästa möjliga prestation. Inför varje säsong utarbetas konkreta mål och visioner tillsammans med de aktiva. I SAIK anser vi att bredden är viktig för att våra elitlöpare ska kunna prestera på sitt max, därför vill vi alltid ha flera starka lag på startlinjen i de stora stafetterna. Våra ledord är att ”vilja göra jobbet”, som används som ett verktyg för att alla ska känna sig trygga med varandra och prestera bättre.
Är du intresserad av att hänga med oss? Tveka inte att höra av dig!

 

Kontakt:

Therese Wikström, 070 - 406 73 37
elit@saik.o.se

 

Elit-, Junior-, Seniorkommittén består av:

Johan Wikström - UK och ledare herr

Therese Wikström - UK och ledare dam

Ola skepp - UK och ledare juniorer

Mattias Bååth - Ekonomi

Agnes Spånér - löparrespresentant mm. 

Wojtech Wiktor - ansvarig media

 

Maria Magnusson - UK och ledare dam

Marcus Millegård - UK och ledare herrSAIKs herrar slår klubbrekord på 10mila 2022
 
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten