SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

SAIK:s ungdomsverksamhet

Vår verksamhet riktar sig till alla ungdomar i åldrarna 7-16 år. Vi erbjuder träning och aktiviteter där alla kan utvecklas i sin egen takt utifrån sina förutsättningar. 

 

Visionen för ungdomsverksamheten är att skapa en miljö som uppmuntrar till utveckling, lärande och utmaningar tillsammans med varandra. Vi strävar efter att skapa en miljö som är öppen och tillgänglig för alla, och som uppmuntrar ungdomar att lära sig orientering på ett roligt och lekfullt sätt.

 

Vi strävar ständigt efter att bli fler genom välarrangerade träningar och genom att utmana oss själva att få både träning och tävling att bli en rolig upplevelse för ungdomar, ledare och föräldrar.

 

Våra träningsgrupper indelas efter ålder. Veckans huvudträning sker på tisdagarna då vi under sommarhalvåret kör orienteringsteknik och under vinterhalvåret blandar teori med löpteknikövningar och en del nattorientering. I kalendern kan du alltid hitta uppdaterad och mer detaljerad information om våra aktviteter. Vi har ett stort utbud av resor, läger och vi vill att alla ska tävla så mycket som möjligt.

 

Tveka inte, kontakta någon av oss ungdomsledare så berättar vi gärna mera och hjälper er in i verksamheten oberoende av er ålder och orienteringserfarenhet.  Kontakt »

 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten