27 augusti: Prova på orientering för dig mellan 7-16 år
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

Funktionär

Gör anmälan; Funktionärsanmälan för våra arrangemang. Klubbaktiviteter som stugvärd eller granförsäljare.

 

Som ni alla vet så bygger vår klubb på mycket ideellt arbete och det är därför viktigt att vi alla ställer upp och hjälper till.

Vi behöver ledare och funktionärer på många nivåer och områden inom SAIK. De som ligger närmare varje medlems ”hjärtefrågor” är enklare att bemanna än de gemensamma områdena. Styrelsen i SAIK har prioriterat några gemensamma arrangemang/aktiviteter där det är extra viktigt att alla bidrar. Orsaken till att dessa områden prioriteras är att:

  • föra sporten vidare
  • ha en fungerande daglig verksamhet i klubben
  • ha råd med vår aktivitetsnivå

Vi ser det därför som ett naturligt krav att alla aktiva eller föräldrar med aktiva barn i klubben stöttar dessa prioriterade områden. Detta innebär att alla i möjligaste mån ställer upp och hjälper till med:

  • Minst ett pass på julgransförsäljningen
  • Minst 2 av klubbens tävlingsarrangemang

Det kan även finnas andra arrangemang under året där det förväntas att man ibland ställer upp och hjälper till. För dig som är engagerad och lägger mycket tid på klubbens interna aktiviteter är okej att stå över något arrangemang till förmån för dessa

Är du eller ditt barn aktiv på träningar i och kring klubbstugan är det också ett naturligt krav att du ställer upp som stugvärd en gång per termin.

Har du frågor om detta är du välkommen att kontakta styrelsen.

För att anmäla sig som funktionär vid våra tävlingsarrangemang, gå in på sidan funktionärsanmälan. För anmälan till julgransförsäljning eller stugvärd via Klubbaktiviteter i Eventor eller enligt information i nyheter på hemsidan.

 

F.o.m 2018 utser vi i en kalender funktionärer till olika arrangemang. Ta del av denna och anmäl dig. 

Länk till dokumentet    

 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten