Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävedalens AIK
Orientering

Naturpasset 2020
Nytt Naturpass i Partille 2020!

Även i år arrangerar SAIK ett Naturpass, i samma format som förra året. En folder finns att köpa för 100 kr på försäljningsställen enligt nedan. Denna folder innehåller ett PM med alla detaljer, ett informationsblad om SAIK, samt 5 kartblad över olika områden i kommunen, Varje karta har 10 kontroller, alltså innehåller detta Naturpass 50 kontroller. Dessa är utsatta med skärmar i naturen 15 april - 15 oktober.

Om du registrerar dig och de kontroller du hittar på Naturpassets hemsida http://naturpassomraden.orientering.se/Naturpass kan du vinna priser i form av presentkort och glasscheckar.  Det finns även ett centralt pris om du skickar in en bild på någon kontroll.

På ett lite speciellt ställe finns också en extrakontroll 51 med  ett extrapris till en av de som besöker denna. 

Naturpasset i Partille säljs på Allum Information, Kulturum, kommunhuset, Sävedalens Cykel, ICA Supermarket Vallhamra och SM Sport.

Om naturpasset är slut på de försäljningsställen vi använder kan du köpa en digital version (och printa själv) via mail till naturpasset.partille@outlook.com. Hit kan man också maila frågor och synpunkter.

Lycka till med Naturpasset önskar vi arrangörer!


Våra sponsorer 2020
 
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer