Sävedalens AIK
Orientering
Arrangemang

Naturpasset 2018

Sävedalens AIK arrangerar även 2018 ett omfattande Naturpass med 100 kontroller över hela Partille kommun, enligt samma koncept som förra året. Under nästan ett halvår, från 15 april fram till 7 oktober, kan du leta kontroller och vara med och tävla om fina priser.


Det kartblad Naturpasset utgör består av en karta i skala 1:11.000 på båda sidorna i en folder med all övrig information du behöver för att deltaga. Kartbladet finns att hämta gratis från 14 april på Kulturum, Allum informationsdisk, Partille kommunhus (receptionen), Triumglass glasscafé, Sävedalens Cykel, ICA Supermarket Vallhamra, Improve (gym i Partille Arena, 3 vån) eller i SAIK-stugan (tisdagar 18-20). Du kan även begära ett kartblad via mail eller telefon enligt nedan.


Alla kontroller finns med på kartan från början, dock sätts inte kontroll 81-90 ut förrän den 1:a juli och kontroll 91-100 den 1:a september.


Om du är osäker på orientering och hur man hittar kontroller kan du komma till SAIKs klubbstuga söndagen den 22:a april, 12.00, så får du i en liten minikurs instruktioner hur man gör. Du får då också hjälp att hitta några kontroller i närheten av stugan. Du kan också besöka en Motionsorientering  för att få instruktioner om hur man orienterar.


Vinnare i de lotterier som sker i juni, augusti och oktober får besked via mail att de vunnit. Dessutom publiceras lista på vinnarna här (via länken nedan).


De som klarar alla 100 kontrollerna får vara med i en extra utlottning av priser i klubbstugan i oktober.


Allmän information om Naturpasset hittar du på www.naturpasset.se.


Har du frågor kan du kontakta Naturpasset.Partille@outlook.com eller 0739-069333.


Vinnare publiceras här efter varje utlottning.

Ändringar/Tillägg i Naturpasset 2018
  • Tyvärr saboteras ibland kontrollerna. Givetvis försöker vi snarast möjligt åtgärda saknade kontroller. Vid upprepat sabotage väljer vi att ersätta vissa aluminiumstolpar med trästolpar, försedda med samma dekal som ursprunglig stolpe. Även dessa kan försvinna, men vi ersätter med nya så fort vi kan.
  • Om ni ej hittar en kontrollstolpe, meddela Naturpasset.Partille@outlook.com
  • Kontroll 12 saboterades redan i samband med starten av årets Naturpass, sannolikt av ungdomar som bygger kojor i skogen nära kontrollen. Om ni ser barn hålla till där, prata gärna med dom om hur viktigt det är att inte förstöra för alla tävlande och för oss arrangörer. Be dom lämna kontrollen i fred.
Våra sponsorer 2018
 
 
Arrangemang
Sponsorer