SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering i Göteborgs bästa träningsmiljö
Ungdom

SAIK:s ungdomsverksamhet

Vår verksamhet riktar sig till alla ungdomar i åldrarna 7-16 år. Vår ambition är att tillhöra de bästa klubbarna i landet även på ungdomssidan. Vi erbjuder träning och aktiviteter där alla kan utvecklas till tävlingsorienterare utifrån sina respektive förutsättningar.

Vi strävar ständigt efter att bli fler genom välarrangerade träningar och genom att utmana oss själva att få både träning och tävling att bli en rolig upplevelse för ungdomar, ledare och föräldrar.


Våra träningsgrupper indelas efter ålder. Veckans huvudträning sker på tisdagarna då vi under sommarhalvåret kör orienteringsteknik och under vinterhalvåret blandar teori med löpteknikövningar och en del nattorientering. I kalendern kan du alltid hitta uppdaterad och mer detaljerad information om våra aktiviteter. Vi har ett stort utbud av resor, läger och vi vill att alla ska tävla så mycket som möjligt.


Se mer info om vår ungdomsverksamhet:

  SAIK Ungdom - Verksamhetsbroschyr.pdf

Se mer info om verksamhetsåret 2017 i vår verksamhetsplan:

  SAIK Ungdom - Verksamhetsplan 2017.pdf


Tveka inte, kontakta någon av oss ungdomsledare så berättar vi gärna mera och hjälper er in i verksamheten oberoende av er ålder och orienteringserfarenhet.  Kontakt »

 
För medlemmar
Våra arrangemang
Sävedalens hösttävling
Hitta ut
Våra partners
Stötta SAIK
Enjoyguiden