Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävedalens AIK
Orientering

Vår vision
Hos SAIK Orientering
  • ska alla kunna trivas på träning, tävling och i övrig social gemenskap
  • skolas ungdomar in i orienteringssporten
  • ska de som vill ges förutsättningar att nå toppen
  • är varje medlem betydelsefull
SAIK Orienterings vision är att vara en av Sveriges ledande orienteringsklubbar när det gäller
  • Organisation och ledare
  • Klubbkänsla och gemenskap
  • Träningsmiljö
Orientera med Sävedalens AIK

Sävedalens AIK eller SAIK som vi oftast säger är en bredd- och elitklubb som bedriver stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.


Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå. Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.


Sävedalens AIK är en idrottsklubb uppbyggd i de tre sektionerna FriidrottOrienteringSkidor. Sävedalen ligger i Partille kommun, cirka 10 km öster om Göteborg. Läs mer om Sävedalens AIK:s historia på huvudföreningens sida. Uppgifter om medlemsavgifter, blanketter mm. hittar du också där-

Träningar

Vi har vanligtvis träningar tisdagar och torsdagar och när det inte är tävlingssäsong även på söndagarna. 


Tisdagar är hela klubbens träningsdag, då junior- och seniorgruppen vanligtvis springer intervaller samtidigt som även ungdomar och motionärer tränar. Efteråt finns det lagad mat i klubbstugan och de flesta brukar stanna en stund och umgås. Ibland har vi även speciella samlingar. På söndagar under perioden november - mars är det distansträningar, som mestadels utgår från klubbstugan.


Vissa lördagar under vintern planeras speciella teknikträningar på någon närliggande karta.


På torsdagar deltar vi på GOFs elitträningar och i GOFs nattcup som är varannan torsdag under vinterhalvåret. All information om träningstyp, tid och samlingsplats finns på hemsidan men också i vår Facebookgrupp.

Ekonomihantering
SAIK har en gemensam ekonomi tvärs alla sektioner. Den finns beskriven på huvudföreningens hemsida. Du skall fylla i en mall i excelformat och bifoga skannade kvitton när du sänder in redovisningen till den du fått uppdraget ifrån alternativt kassören.
Hemsidan
På vår hemsida www.saik.o.se hittar du det mesta av den information du behöver för att delta i vår verksamhet. 

Vissa aktiviteter kräver anmälan. Detta görs via Eventor/funktionsärsanmälan. För att få inloggningsuppgifter till Eventor måste du vara aktiv medlem.

För att komma till idrottonlinesidan gå till idrottonline.se/SavedalensAIK-orientering.
För att komma till den ursprungliga hemsidan gå till gamla.saik.o.se.
 
Arrangemang
Sponsorer