SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Orientering

Orientera med Sävedalens AIK

Sävedalens AIK eller SAIK som vi oftast säger är en bredd- och elitklubb som bedriver stor del av träningsverksamheten från vår klubbstuga vackert belägen vid Kåsjön i Partille kommun. Vi har förmånen av att ha fin orienteringsterräng in på knutarna runt vår klubbstuga.

 

Är du ny i Göteborg med omnejd och söker en orienteringsklubb att träna med, så är du välkommen att träna med oss i Göteborgs bästa träningsmiljö för orienterare. Du kan orientera med oss oavsett kunskap och ambitionsnivå. Mer info om träffar, träningsgrupper, ledare och kontaktuppgifter hittar du under respektive rubrik. Våra träningar är öppna för alla och du är välkommen att haka på utan krav att du ska tävla för oss.

 

Sävedalens AIK är en idrottsklubb uppbyggd i de tre sektionerna FriidrottOrienteringSkidor. Sävedalen ligger i Partille kommun, cirka 10 km öster om Göteborg. Läs mer om Sävedalens AIK:s historia på huvudföreningens sida. Uppgifter om medlemsavgifter, blanketter mm. hittar du också där.

 

Är du intresserad så hör av dig till oss på orientering@savedalensaik.se eller direkt till någon av våra grupper Elit, Ungdom eller Bredd. Du kan också fylla i detta Formulär för att bli medlem direkt

När det gäller anmälan av nya ungdomar ser vi helst att du tar kontakt med våra ledare via länken ungdom ovan så vi kan ta hand om den nye medlemmen på ett bra sätt. 

Vår vision
Hos SAIK Orientering
  • ska alla kunna trivas på träning, tävling och i övrig social gemenskap
  • skolas ungdomar in i orienteringssporten
  • ska de som vill ges förutsättningar att nå toppen
  • är varje medlem betydelsefull
SAIK Orienterings vision är att vara en av Sveriges ledande orienteringsklubbar när det gäller
  • Organisation och ledare
  • Klubbkänsla och gemenskap
  • Träningsmiljö
Inloggningsuppgifter

På vår hemsida www.saik.o.se hittar du det mesta av den information du behöver för att delta i vår verksamhet.

 
Medlemsinloggning

Den mesta informationen på hemsidan ligger öppen. Vissa mappar i dokumentarkivet kan vara låsta till ledare eller de som har en speciell kod.

 

Medlemmar kan också logga in på hemsidan genom att klicka på ”Logga in som Medlem/Målsman”. De fyller därefter i sin mailadress och får en engångskod skickad till sig.

 
Ledarinloggning

Ledare loggar in på hemsidan genom att klicka på ”Logga in som Ledare/Administratör” och använder det användar-id och lösenord de blivit tilldelade i SportAdmin - obs alltså inte samma som till Eventor!

 
 
Bokningssystemet
Bokning av utrustning som SportIdentsystem, beachflaggor, skärmar mm sker via SAIKs bokningssystem. För att kunna boka behövs en personlig inloggning som du får genom att skicka ett mail till bokning@savedalensaik.se.
 
Eventor
Vissa aktiviteter kräver anmälan. Detta görs via Eventor/funktionärsanmälan, se länkar till höger alt. i mobilhuvudet. För att få inloggningsuppgifter till Eventor måste du vara aktiv medlem i sektionen.
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten