SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

God fortsättning på Julen
2019-12-27 22:54
Oavsett om ni planerar ett läger, kör extra hårt med teknikpassen eller helt har släppt idrotten över jul och nyår, visst är det skönt med ett avbrott från vardagens lunk. Jag kan se att vi är en klubb som numera har aktiviteter under hela året. När friidrotten kör säsongsavslut med inomhus på Vallhamra har redan skidorna flyttat in på Skidome. Är det inte en tävling en vecka blir det förstås träning och förberedelse till kommande tävling eller till klubbens egna arrangemang. Själv sitter jag med kartarbete inom orienteringen.


Under året har Partille kommun på sin Idrottsgala uppmärksammat SM-gulden som Andreas Kramer (800 m) och Linn Söderholm (3000 m hinder) plockat. Vi gör bra resultat inom alla sektioner även om inte alla är SM-guld. Fler resultat får ni läsa i respektive sektions berättelse och i den verksamhetsberättelse som kommer till årsmötet i mars.


Är det något vi alla kan vara stolta över är det klubbens gemenskap mellan medlemmarna. Utan det stöd som ni alla ger varandra på tävlingar och träningar skulle inte klubben fungera så bra som den gör. Den insatsen som alla våra ledare och föreningsaktiva gör är särskilt värdefull. Ni driver på och får oss andra att bli lite bättre för varje gång, tack för det! Alla kan vara funktionärer på något av våra arrangemang, här visar vi upp vår sport, ger andra idrottare möjlighet att tävla och drar in lite pengar till klubben. Även att sälja julgranar eller vara med som funktionär på Göteborgsvarvet är viktigt för klubbens gemenskap och ekonomi.


Fortsatt god helg och ett Gott Nytt 2020
önskar
Lars Stålheim
ordförande Sävedalens AIK
PS. Årets pepparkakshus blev Notre Dame, min hobby.


Nyhetsarkiv
Årsmöte i SAIK Skidor2023-02-27 16:22
2022-03-22 21:28
Stötta SAIK :)2021-11-29 20:47
Sorg i Sävedalens AIK2018-11-10 16:31
 
För medlemmar
Arrangemang
Poängpromenader
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten