SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Nu har huvudföreningen haft Årsmöte!
2023-03-21 16:13
Stipendiaterna fr v Tommy Jonsson, Matti Bränholm, Andreas Dehre och Dan Kuylenstierna

Årsmötet i hölls i SAIK-stugan, Kåsjön den 20 mars
Mötesordförande Lars Stålheim lotsade 21 röstberättigade genom dagordningen. Diskussioner under mötet gav tankar och synpunkter att ta med till kommande verksamhetsår. En särskild punkt i verksamhetsplanen fanns med i år och det är att fira att Sävedalens AIK fyller 90 år! Det är en ansenlig tid för en förening och vi kommer att fira den 30 september, i samband med Sävedalsloppet. Vi uppmärksammar våra 90 år under hela år 2023. Årsmötet avslutades med att fira SAIK:s 90 år som förening med en extra god tårta och kaffe. Tack till alla närvarande!

Stipendier från Stina Zachrissons
minnesfond delades ut till:

Matti Bränholm och Andreas Dehre, ledare i friidrottssektionen som utvecklat barn- och ungdomsidrotten på ett utmärkt sätt, både fysiskt med framgångar i ungdomsmästerskap och socialt för att skapa trivsel och god stämning i grupperna
Dan Kuylenstierna, Tommy Jonsson och Peter Lekberg (Peter var inte närvarande på mötet), alla tre har varit ledare länge i skidsektionen och de gör ett mycket bra arbete år efter år.
Cecilia Hallin, en inkluderande och stimulerande tränare i friidrottssektionen som tillbringar många timmar i träningshallen. Aktiva tillåts att utvecklas i sin egen takt med elitsatsning som mål. (Cecilia var inte närvarande på mötet).

En överraskad Bengt Johansson tilldelades en särskild utmärkelse som hedersordförande efter att tidigare varit ordförande i Sävedalens AIK i 50 år och synnerligen aktiv med oräkneliga uppdrag i klubben. Sittande ordförande Eva Carlsson överlämnade ett diplom samt blommor och sa några väl valda ord om Bengt och alla hans gärningar genom åren.

Val av ledamöter och revisorer
Ordförande 1 år övriga 2 år
Ordförande Eva Carlsson, Kassör Christian Dansund                     
Sekreterare, Ansa Bucht, Ledamot Bengt Johansson                        
Ledamot Hans Carlstedt                                    
Sektionsrepresentanter 1 år
Ledamot, Marie Ekberg, Friidrott

Ledamot Henrik Nordholm, Orientering
Ledamot Tommy Jonsson, Skidor
Revisorer 1 år        
Magnus Rehn och Lars-Göran Axmalm                
Revisorssuppleanter 1 år    
Lennart Claesson och Kjell Bengtsson.                          


Nyhetsarkiv
Årsmöte i SAIK Skidor2023-02-27 16:22
2022-03-22 21:28
Stötta SAIK :)2021-11-29 20:47
Sorg i Sävedalens AIK2018-11-10 16:31
 
För medlemmar
Arrangemang
Poängpromenader
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten