Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Sorg i Sävedalens AIK
2018-11-10 16:31
Vice ordförande i SFIF, Karin Lundgren, delar ut förbundets förtjänstmedalj i silver till Olle Palm, 18 sep. i år. (Bild: Adam Andersson/Partille Tidning).
Det var med stor sorg SAIK under onsdagen fick ta emot beskedet att Olle Palm gått bort, efter en tids sjukdom. Hans betydelse för hur klubben utvecklats till att bli en av Sveriges bästa kan inte värderas högt nog.
In i det sista har Olle fortsatt att vara engagerad i föreningen, upprutsningen av Vallhamra IP och  de arrangemang klubben har. Även om han till slut var tvungen att avsäga sig sina sista engagemang, då orken tills sist tröt, så har han in i det sista varit en värdefull tillgång och bollplank till de som nu fått ta över.

Så sent som i september fick Olle mottaga Svenska Friidrottsförbundets förtjänstmedalj i silver. I samband med det publicerades i Partille Tidning en intervju, som man kommer till genom att klicka här.

År 2015 blev Olle första mottagare av Partille Tidnings specialidrottspris Motiveringen då löd: 
”Olof har i 45 år, de flesta som ordförande, gjort stora insatser för friidrotten i Sävedalens AIK. Outslitlig, idérik och en samlande kraft. Har en stor del i att klubben nu är en av landets bästa friidrottsklubbar. Olof är en eldsjäl i ordets rätta bemärkelse och har varit lika viktig för friidrotten i kommunen som vattnet är för sjöfarten.”

En motivering som fortsatt att gälla för denna unika eldsjäl. Även i samband med det priset publicerades en intervju i Partille Tidning och det blev ett samtal om hur det en gång började i SAIK och mycket annat. Den intervjun hittar man här.

 
Arrangemang
Sponsorer

På Liseberg finns närmare 40 åk- och upplevelseattraktioner. Pröva AtmosFear, Europas högsta fritt fall,  rocka loss i JukeBox och se vem som blir blötast i FlumeRide. Missa inte heller Balder som flera gånger blivit utnämnd till ”Världens bästa berg- och dalbana  i trä”. Titta också in i Kaninlandet, 2013 års stora nyhet för de mindre barnen med många nya karuseller och en stor lekplats.

Mellan varven kan du prova lyckan på spel och lyckohjul. Kanske det är du som kammar hem stjärnvinsten..?

För info om öppetdagar och -tider se liseberg.se. Tel 031-400 100