SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sävedalens AIK
Friidrott - Orientering - Skidor

Sorg i Sävedalens AIK
2018-11-10 16:31
Vice ordförande i SFIF, Karin Lundgren, delar ut förbundets förtjänstmedalj i silver till Olle Palm, 18 sep. i år. (Bild: Adam Andersson/Partille Tidning).
Det var med stor sorg SAIK under onsdagen fick ta emot beskedet att Olle Palm gått bort, efter en tids sjukdom. Hans betydelse för hur klubben utvecklats till att bli en av Sveriges bästa kan inte värderas högt nog.
In i det sista har Olle fortsatt att vara engagerad i föreningen, upprutsningen av Vallhamra IP och  de arrangemang klubben har. Även om han till slut var tvungen att avsäga sig sina sista engagemang, då orken tills sist tröt, så har han in i det sista varit en värdefull tillgång och bollplank till de som nu fått ta över.

Så sent som i september fick Olle mottaga Svenska Friidrottsförbundets förtjänstmedalj i silver. I samband med det publicerades i Partille Tidning en intervju, som man kommer till genom att klicka här.

År 2015 blev Olle första mottagare av Partille Tidnings specialidrottspris Motiveringen då löd: 
”Olof har i 45 år, de flesta som ordförande, gjort stora insatser för friidrotten i Sävedalens AIK. Outslitlig, idérik och en samlande kraft. Har en stor del i att klubben nu är en av landets bästa friidrottsklubbar. Olof är en eldsjäl i ordets rätta bemärkelse och har varit lika viktig för friidrotten i kommunen som vattnet är för sjöfarten.”

En motivering som fortsatt att gälla för denna unika eldsjäl. Även i samband med det priset publicerades en intervju i Partille Tidning och det blev ett samtal om hur det en gång började i SAIK och mycket annat. Den intervjun hittar man här.


Nyhetsarkiv
Årsmöte i SAIK 25 mars2024-03-26 16:16
Stötta SAIK :)2021-11-29 20:47
Sorg i Sävedalens AIK2018-11-10 16:31
 
För medlemmar
Arrangemang
Sponsorer
Stötta SAIK
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten